Reparatii indoituri auto sau lovituri cauzate de grindina

PDR Cluj - Tinichigerie fara Revopsire
reparatie indoitura grindina

reparatii grindina pdr cluj

reparatii grindina

Daca masina dvs. a suferit o avarie in urma unor lovituri, iar caroseria prezinta urme de la grindina, tehnologia PDR este cea mai buna solutie.
Evaluarea daunelor, a costurilor reparatiei si a timpului de lucru necesar se fac fie la atelierul nostru fie printr-un filmulet trimis prin WhatsApp in care sa se vada clar indoiturile sau elementele afectate ale autoturismului dvs.

Tehnica PDR permite eliminarea indoiturilor de la grindina prin tehnici diferite de masare a metalului sau prin tragere cu diverse dispozitive. O astfel de lucrare dureaza in general intre 1 si 4 zile si necesita demontarea anumitor repere cum ar fi capitonajul interior al pavilionului, capota motor si dupa caz alte elemente pentru a avea un acces mai facil la indoituri si pentru a efectua o reparatie calitativ superioara.

Avantajele tinichigeriei fara revopsire in astfel de cazuri sunt imense: timpi de lucru scazuti (1-4 zile) elimina riscurile care apar in cazul revopsirii, inegalitate de nuanta, aplicare de chit sau filler pe masina, diferenta de “coaja de portocala”, gazari accidentale, costuri ale reparatiei substantial reduse si multe altele.

Calitatea acestor lucrari o puteti vedea accesand canalul de “Youtube Autofix PDR” unde veti gasi o sumedenie de clipuri cu masini afectate de grindina si reparate de noi iar rezultatele sunt uimitoare.


Telefon reparatii grindina : 0755 648 793
E-mail : brautomobile@yahoo.com