PDR Cluj sau Paintless Dent Repair inseamna in traducere libera reparatii indoituri sau lovituri fara revopsire sau tinichigerie fara vopsire.

In acest domeniu de folosesc scule de inalta precizie folosite de tehnicieni PDR iscusiti pentru a indrepta indoiturile si a redresa elementele din otel sau aluminiu la forma lor initiala cu o grija deosebita pentru prezervarea vopselei.

Se folosesc o combinatie de tehnici pentru reparatia indoiturilor auto cum ar fi masarea metalului sau metoda de tragere pentru redarea formei initiale a elementelor.

Avantajele tehnicii PDR sunt natura non-invaziva prin care se realizeaza reparatia , faptul ca nu se folosesc tehnici si metode care sa afecteze vopseaua,stratul anticoroziv sau substante nocive pentru mediul inconjurator.

Probabil cel mai mare avantaj il constituie timpul scazut de lucru ore sau zile in comparative cu atelierele clasice unde reparatia dureaza zile sau saptamani si implicit costurile reparatiei sunt exponential mai mici.

Pentru mai multe detalii vezi aceasta pagina de  întrebări frecvente.

PDR Cluj – sau servicii de Paintless Dent Repair in Cluj

Oferim Servicii de reparatii tinichigerie auto PDR Cluj. Ne gasiti pe strada Luncii Nr. 26 Cluj-Napoca. Tel. 0755 648 79

Reparatii indoituri auto sau lovituri cauzate de grindina

PDR Cluj - Tinichigerie fara Revopsire
reparatie indoitura grindina

reparatii grindina pdr cluj

reparatii grindina

Daca masina dvs. a suferit o avarie in urma unor lovituri, iar caroseria prezinta urme de la grindina, tehnologia PDR este cea mai buna solutie.
Evaluarea daunelor, a costurilor reparatiei si a timpului de lucru necesar se fac fie la atelierul nostru fie printr-un filmulet trimis prin WhatsApp in care sa se vada clar indoiturile sau elementele afectate ale autoturismului dvs.

Tehnica PDR permite eliminarea indoiturilor de la grindina prin tehnici diferite de masare a metalului sau prin tragere cu diverse dispozitive. O astfel de lucrare dureaza in general intre 1 si 4 zile si necesita demontarea anumitor repere cum ar fi capitonajul interior al pavilionului, capota motor si dupa caz alte elemente pentru a avea un acces mai facil la indoituri si pentru a efectua o reparatie calitativ superioara.

Avantajele tinichigeriei fara revopsire in astfel de cazuri sunt imense: timpi de lucru scazuti (1-4 zile) elimina riscurile care apar in cazul revopsirii, inegalitate de nuanta, aplicare de chit sau filler pe masina, diferenta de “coaja de portocala”, gazari accidentale, costuri ale reparatiei substantial reduse si multe altele.

Calitatea acestor lucrari o puteti vedea accesand canalul de “Youtube Autofix PDR” unde veti gasi o sumedenie de clipuri cu masini afectate de grindina si reparate de noi iar rezultatele sunt uimitoare.


Telefon reparatii grindina : 0755 648 793
E-mail : brautomobile@yahoo.com

 

Aceste tipuri de indoituri accidentale pot fi reparate prin tinichigerie PDR daca intrunesc cateva caracteristici.
Cea mai buna solutie pentru evaluarea timpului de reparatie si a costurilor este sa veniti cu masina pentru o evaluare sau sa trimiteti fotografii clare din mai multe unghiuri cu indoitura.
In majoritatea cazurilor aceste tipuri de indoituri pot fi reparate, dar exista si exceptii cand singura rezolvare ramane tinichigeria clasica.

Avantajele utilizarii tehniciii PDR asupra acestor tipuri de indoituri sunt:
– costurile de reparatie mult mai mici fata de revopsire precum si timpul de lucru foarte scazut, in general se repara in aceeasi zi la data si ora stabilita in prealabil
– elimina riscurile care apar in timpul revopsirii adica diferenta de nuanta, diferenta de “coaja de portocala” folosirea chiturilor sau a filler-ilor, folosirea solventilor si a multor substante nocive, indepartarea stratului anticoroziv de pe caroserie,etc.

Pentru a afla daca indoitura/infundatura de pe masina dvs. este reparabila prin tehnica PDR, va asteptam la atelier sau va rugam sa ne trimiteti poze/video prin whatsapp pentru o evaluare cat mai corecta.

indepartare infundatura tabla

reparatii indoituri pdr cluj

reparatie accident usor pdr cluj