PDR Cluj sau Paintless Dent Repair inseamna in traducere libera reparatii indoituri sau lovituri fara revopsire sau tinichigerie fara vopsire.

In acest domeniu de folosesc scule de inalta precizie folosite de tehnicieni PDR iscusiti pentru a indrepta indoiturile si a redresa elementele din otel sau aluminiu la forma lor initiala cu o grija deosebita pentru prezervarea vopselei.

Se folosesc o combinatie de tehnici pentru reparatia indoiturilor auto cum ar fi masarea metalului sau metoda de tragere pentru redarea formei initiale a elementelor.

Avantajele tehnicii PDR sunt natura non-invaziva prin care se realizeaza reparatia , faptul ca nu se folosesc tehnici si metode care sa afecteze vopseaua,stratul anticoroziv sau substante nocive pentru mediul inconjurator.

Probabil cel mai mare avantaj il constituie timpul scazut de lucru ore sau zile in comparative cu atelierele clasice unde reparatia dureaza zile sau saptamani si implicit costurile reparatiei sunt exponential mai mici.

Pentru mai multe detalii vezi aceasta pagina de  întrebări frecvente.

PDR Cluj – sau servicii de Paintless Dent Repair in Cluj

Oferim Servicii de reparatii tinichigerie auto PDR Cluj. Ne gasiti pe strada Luncii Nr. 26 Cluj-Napoca. Tel. 0755 648 79